19 syyskuuta 2010

e e every minute

6 00610 0103 005

mun superpika postaus venähti parituntiseks tän bloggerin kanssa taistellessa. kuvien lisääminen on välillä yllättävän hankalaa. ärrrr.
viikonloppu on menny iha mukavasti kavereiden kanssa, saldona pari uutta mullistavaa keksintöä ja takki joka ei ilmeisesti aio kuivua ikinä. sain tänää aherrettuu tätä mun huonettaki vähän valmiimmaks, nyt on hyvä fiilis kuunnella musaa tyynyjen keskeltä ! AH musasta sen verra, että isukki ja pikkuveli oli ihanasti ostanu mulle basari kaijuttimet mun huoneeseen JEJEJEJEJEE ! niitä taitaa kyllä nytte vähä harmittaa seki ostos ku ne on koko päivän joutunu kuuntelemaa hirveetä jumputusta. talo vaa tärisee ja tää on ihanaa.
huomenna jatkuu koulu ja ihan eka koeviikko lähestyy, kui mahtavaa, pienet sille -.-  meen tästä äkkii tekasee noi matikan läksyt ja sitte nukkumaa. kivaa kouluviikkoa :D:D

-jensku

2 kommenttia:

  1. ihana huone! ootko ite askarrellu ton "tekstin" seinälle vai onks noi kirjaimet ostettu jostain? :-) ja mistä on toi tyyny/tyynynpäällinen missä on toi brittien lippu

    VastaaPoista
  2. oi kiitos =) joooo itte sen siihen ähelsin, kirjaimet on leikelty kaikista vanhoista kivanvärisistä julisteista ! ja tyyny taiaapi olla iskusta :)

    VastaaPoista