06 joulukuuta 2010

hakkaa päälle pohjan poika !

2 0086 004

Siniristilippu kuvat jäi nyt vähä, ku kamera unohtu eile Kartsalle. Uusien kuvien puutteessa läiskäsin tähä äkkiä vaa muutaman tekotaiteellisen kuvan viimepäiviltä.  Perjantainen rasismi tapahtuma meni tosi kivasti, mulla ainaki oli hauskaa jos kellää muulla ei ollu ::D Lauantaina oli mukava herätys puol seittemän ja suoraa päätä kaheksaks koululle. No okei, väärälle koululle. Menin nimittäi mun vanhan koulun itsenäisyys juhlaa vähä lauleskelemaan välttääkseni oikeen opiskelun. Miks näitä lauantai koulupäiviä tulee joka vuos vaa enemmän ja enemmän ?
Lauantai iltana käytii kaverin kans sitte vihdoinki kattomassa Harry Potter 7 ! Sanokaa mitä sanotte, mut must se oli hyvä. Ja Dobby oli maailman sulosin =)))))Ei jaksa oottaa sitä loppuosaa..
Eiliset pikkujoulut puolestaa suju aika odottamattomissa fiiliksissä. Ne fiilikset ei välttämättä kuulu tänne blogin puolelle, mut sen verran voi sanoo että tunnelma oli niin aito ku ikinä voi olla ja parhaat pikkujoulut ikinä.

Noni siinä oli supertiivistettynä mun viikonloppu, tänää oon vaa kattonu tuntematonta sotilasta ja linnanjuhlia =)  Onnea Suomi, hyvää itsenäisyyspäivää kaikille =)

-jenni

5 kommenttia:

 1. niimpä dobby on ihana! :--( aloin itkee siin yhes kohas ku ne oli siel rannal, aw :D:D ja hieno toi eka kuva :)

  VastaaPoista
 2. paula: oi niiimpä, tyhmää ku se ei ollu niis muis leffois paitsi kakkoses =( tack !

  VastaaPoista
 3. millä oot muokannu noi kuvat?

  VastaaPoista
 4. photofiltrellä ja photoscapella =))

  VastaaPoista
 5. ww ihana lyhty =) anna mulle

  http://ladieslife-he.blogspot.com/

  VastaaPoista