12 tammikuuta 2011

Yr City's A Sucker

DSC06631
DSC05879DSC06169DSC06624

Mulla on oikeesti paha riippuvaisuus ostelemisesta. En oo ajatellu tätä ihan tosissani koskaan, mutta lähiaikoina oon alkanu huomata pahoja merkkejä siitä. Tarvii vaa vilkasta nopeesti mun vaatekaappia ja kaikkia niitä lyhyt hihasia paitoja, puolihihasia paitoja, täyshihasia paitoja, kaikki mahdolliset värit toppien muodossa, monia kymmeniä housuja ja miljoonia neuleita. Tänään kävin ihan nopeesti H&M:ssä tsekkaamassa vikat alet ja mukaan tarttu taas jotain mitä-vaan-ei-voinu-jättää-kauppaan-lojumaan. Mun täytyy nyt uudenvuoden kunniaksi oikeesti, OIKEESTI päättää tämmönen homma, että ostelemiset saa jäädä ja säästökausi alkakoon!

pidän sitte tästä oikeesti kiinni !

-kartsaLet's just admit it. I'm a total shop-aholic. I haven't ever been very serious about this issue,but lately I have noticed that my wardrope don't close anymore. Just take a look at all of my bleisers, trouses, jeans, shirts, tops, skirts.... the list goes on and on. Today I went to H & M. I was there maybe 10 minutes or less and after that I found myself holding one of H & M's shopping bags. Again. This has got to stop! From now on, the only thing where my money goes is savings account. And I mean it!
11 kommenttia:

 1. I know the problem :D
  last picture is so pretty!

  VastaaPoista
 2. joo huomasin saman asian puol vuotta sitten ja kun käsittelin sitä asiaa, ni ymmrsin et ostin niitä vaatteita lohdutukseks vähä niiku joku suklaata. Aina ku oli pahal mielel, ni shoppailemaan ja se jotenki helpotti. Sitte kun kaappi pursus yli ni päätin et siihen tulee muutos. Sen jälkee en ostanu monee kuukauteen ja sen jälkeen vaa satunnaisesti :-)

  en tiiä onko sun ongelma näin paha, mut tsemppii kuitenki :--p

  VastaaPoista
 3. mulla on vähän sama ongelma tuon ostelemisen suhteen.. :d tammikuun loppuun asti yritänkin olla ostamatta yhtään mitään! tosi ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Great Blog :) I love your photos on the right side :)

  Greetings from Germany.

  VastaaPoista
 5. mulla on toi sama ongelma, ja aina löytyy _jotain_ uutta :D toisaalta kiva tunne mutta rahaa katoo..

  VastaaPoista
 6. Mulla ei ainakaan tuu onnistumaan tollanen, eli pysyn yleensä vaan kaukana kaupoista mielummin :D

  VastaaPoista
 7. paula: kiitos paljon ! :)

  Emmi: oh thank you :)

  miia: apua mul on toi ihan sama! ku on huono päivä ni vaadi ku parin tunnin kauppareissu ja kyllä se mieli siinä äkkiä paranee.Hei hienoa et sulla on onnistunu toi! munki täytyy nyt tsempata :)

  elli: kiitos ja onnea yritykseen! :D

  Carina & Kerry: thankss :)) ! greetings from finland :D

  Banane Peng: thanks!

  Anna: nii! ostelun täytyis olla ilmasta. tai sit olis vaa rajaton visakortti hehe :D

  Sara: hei ei sitä tiiä !:D mut ihan fiksu veto kyllä

  VastaaPoista
 8. Cute top! Don't worry I'm a shopping addict as well, and my savings account is empty!

  x

  VastaaPoista
 9. thanks! thank god, I'm not the only one then :D

  VastaaPoista