12 toukokuuta 2011

laughing like children

Oi vitsi olin ihan kokonaan unohtanu miten kivaa on mennä ruokavälkillä nurtsille makoilee ja ottamaa aurinkoa. Nojoo, tää meijän blogi on pelottavasti muuttunu pelkästään kesä fiilistelyks joten voisin jättää tän vaikka nyt tähän..._MG_9777_MG_9753

Mulla ois vaikka kuinka paljon uusia kuvia lisättävänä, mut valitettavasti ne ei nyt sopinu tähän tän päiväseen vaaleenpunaseen teemaan..
Mulla ois nyt sellanen pieni toive, että yhtäkkii mun huoneeseen kävelis siivous armeija ja tulis pikasiivoomaan ton järkyttävän sotkun. Ei toi nyt oo lähellekään pahinta mitä tuolla on nähty, mut alkaa kohta olla vaikeuksia päästä ovesta sisään.  Että jos löytyis vapaa ehtoisia ni tossa ois vähäsen siivottavaa =)
Oon kohta (ok, 3 tunnin päästä) lähössa finlandia talolle kuuntelemaan musakurssin pakollista orkesteri konserttia. Eheh oon ehkä ainoo kenen mielestä on oikeesti ihan kiva mennä sinne. Sitä ennen vois ehkä käydä kiertelemässä vähän kauppoja, löysin nimittäi yks päivä gina tricotista aika hianot aurinkolasit ja nyt tässä pohdin niiden mahdollista kotiuttamista.. No mutta eipä tässä muutta, adios !

- JENTSU

Elton John - I guess that´s why they call it the blues


ps.  ja sulle, joka kysy tota oceans trailerin biisiä, jos et vielä löytänyt nii se on Gary Go - Wonderful =)

4 kommenttia:

 1. voi aivan ihana kesäkuva tuo eka <:
  J

  VastaaPoista
 2. pakko sanoo että ihanan blogin ootte saanu aikaan! tulee heti niin hyvä mieli näist postauksista. ja hyvä musamakuki näyttäis teillä olevan ;)

  kivat nuo sukkahousujutut ihan btw :)

  VastaaPoista
 3. Lani: thanks =)

  J: kiitos (:

  calmar: nääääääääääääääin iso kiitos :)

  VastaaPoista