14 elokuuta 2011

jippii hellurei

_MG_4282IMG_3839_MG_0468
posteljoona & ystävät - sitku

Jep. Just tällä tavalla ajattelin viettää viimeset lomapäivät. Oltiin tossa perjantaina myymässä kirpparilla ja heti ekaks taivaalta tupsahti sellanen vesimäärä, ettei oo koko kesänä nähty. Joo no tottakai meiksi sitte vilustu siitä ja tässä onki sitte maattu kotona peiton alla ! Kaikki muut viilettää ties missä flow festareilla ja mie juon teetä kotona. Joono, ehkä huomenna pääsis illalla johonki juhlimaan viimestä kesäloma iltaa, mut ei nyt pidä toivoa liikoja. Lievästi sanottuna vituttaaa.

Tossa ekassa kuvassa muuten mun uuet kiilakorot, jotka nappasin perjantain kirppikseltä mukaan. En oo koskaa ollu mikää hirvee kiilakorkojen ystävä, mut ehkä mä noiden kanssa alan kaveeraamaan. Kerranki löysin kirpparilta kengät jotka on oikeen kokoset ja aivan ihanan tuntuset jalassa. Jeeees !
Nauttikaa te terveet ihmiset vikoista lomapäivistä, paitsi ne joiden koulu on jo alkanu.. hehheh ok moikka ;)

- Jenni

3 kommenttia:

 1. vähänkö kivat noi kengät! (:

  VastaaPoista
 2. myittekö sit loppujenlopuks hyvin? :) mä muute katoin kans noit kenkii ja harmittelin ku ei ollu mun koko :( oli kiva nähä! :)

  VastaaPoista
 3. Roosa: Kiitos !

  Sanna: Joo reippaasti yli puolet lähti ! tai mäki vein kotii enää yhen kassillisen joka ei ollu lähellekkää täys ! Joo oli tosi kiva nähä , ja anteeks se mun alku ignooraus, en yhtää huomannu sua vähä nolooo.. :(

  VastaaPoista