19 lokakuuta 2010

pentti parka..

9 0219 0199 0249 026

Olipa kerran Jenni. Eräänä tiistai-iltana Jennillä oli erittäin tylsää. Jenni ei jäänyt toimettomaksi vaan keksi piirtää kananmunalle naaman. Hän nimesi kananmunan Pentiksi. Yhtäkkiä Jennistä tuli murhanhimoinen hirviö ja hän päätti murhata Pentin. Hän valutti Pentin sisälmykset mansikka kulhoon. Tämän kidutuksen jälkeen Jenni päätti vielä silpoa Pentin palasiksi samaan kulhoon. Siinä oli Pentin loppu. Loppu.

Jeba, eli oli hyvin jännittävä päivä tänään. Aamulla mulle kävi ihan kamala juttu, mun korvis oli silleen ihmeellisesti painunu sen reijän sisälle ! (köyhän miehen venytyskoru,what?) Aamu meni paniikissa ku yritin sitä sieltä kalastella. Toi reikä oli aika uus ja vähäsen tulehtunu, joten se koru ei iha helposti sieltä lähteny. Asiaa ei tietenkää auttanu se, että se oli vielä se idiootti harjotus koru, jotka on ilmeisesti suunniteltu sillee ettei niitä voi ottaa mitenkää pois. Ärtsy.
Noh, selvisin sitte kouluun ja koulusta pois. Illalla oli Kartsan kans tarkotus mennä zumbailee, mut ei sitte jaksetukkaa ja mä päädyin leikkimään kananmunilla. jes.  Meen tästä saunaan, pitäkää kivaa tiistaita !

-jenni + pentti

ps. miks mun vesi haisee pizzalta ?!

2 kommenttia: