26 lokakuuta 2010

tää paska maa ei ymmärrä

12 022rooma 25812 025

Ääh, mite on sellane fiilis etten oo lähiaikoina saanu yhtää kunnolista postausta aikaan. Juttu ei vaa oikee luista eikä kuviakaa oo tullu kamalasti otettua. Yritän jaksaa vähä ees panostaa seuraavaan !
Karin juonitteli mut ilkeästi tänää kattomaan jotain taidenäyttelyä, jossa niiden piti käyä koulun kanssa. Siinä meitsiki sitte etti tunnin teoksista jotain poliittisia sanomia ja merkityksiä. Eipä siinä mitää, sen jälkee suunnattiin subiin vähä läskistymään ja päivittämään kuulumiset. Sen jälkee oli suuntana koti ja fysiikan läksyt jeejee ! Voin sanoo että noi tehtävät ja kaavat on iha hepreaa mulle ja jotenki siitä päädyin selailemaan viimekesän rooma kuvia. Tuli yhtäkkiä hirvee ikävä roomaa ja italiaa vaikken ees tykänny koko paikasta. Johtuu ehkä siitä, että mulla on kauhee hinku nyt matkustaa. Lukio ei yhtää jaksais kiinnostaa, haluisin vaa lähtee seikkailemaan ympäri maailmaa ja nähä kaikkee erilaista. Sen sijaa istun täällä nenä kiinni kirjassa pänttäämässä fysiikkaa. Mahtavaaa.
JOO ja vielä sellanen juttu, että päätin eile alottaa kitaran soiton. Edistyn ihan mahtavasti, osaan jo 5 sointua ja yhen biisin :D Että sellasta, hyvää öö... illan jatkoa :D

-jenni

5 kommenttia:

  1. mulla on tollanen samanlainen laskin :DD äh inhottava aatella koulua muttamutta herkullisen näkönen leipä !:)

    VastaaPoista
  2. hah jee samiksii ! :D jooo, paitsi tyhmä myyjä pisti väärää kastiketta ja se oli pahaa =(((

    VastaaPoista
  3. mun blogissa olis teille haastee:--)

    VastaaPoista