19 huhtikuuta 2011

Today I don´t feel like doing anything

_MG_8923_MG_8850

Kävin tossa äipän kanssa vähä viettää laatuaikaa shoppailun merkekeissä ja kotiutin kevään kunniaks tollasen mahtavan värikirjon vaatteita. Tänää on ollu ehkä keväisin päivä ainaski mun osalta. Pääsin yhen aikaan koulusta ja sen jälkee kävin kävelyllä iha kampaamossa paikanpäällä varaamassa ajan. Ehkä mahtavin fiilis ku kävelee aurinkolasit päässä ja kevätmusat korvilla pitkin tyhjiä kevät katuja. Käppäilin sitte kotiin ja suunnistin suoraan terassille aurinkotuolin kanssa ottamaa vähä väriä naamaan. Oi että mä oon iha tunnelmissa tästä keväästä. Joka päivä tulee aina vähän ilosemmaks, ku näkee uuden pläntin vihreetä ruohoa tai uusia kukkia änkemässä maasta ylös. Ei tässä voi muutaku hymyillä. Nii ja eikä toi koeviikonkaa kohtalainen menestys hymyä vähennäkkää. Mut nyt on aika mennä juomaa vähä teetä ja rentoilemaa frendien merkeissä =) !

There is some new things from little shopping trip that I made with my mom. Haha Very colourful I have to say :D Today was great. Sun was shining and I was feeling good. There is nothing better than walking around the streets and listening summer music and looking new flowers and green grass. I just have to smile all the time. And great success on exam week makes me smile even more. Now I´m going to drink some tea, watch sunset and little friends.. =) Bye !

-JENNI

10 kommenttia:

 1. mistä toi ihana valkoinen paita on mikä on tos ekas kuvas :) ? ja kui paljon se makso?

  VastaaPoista
 2. hey:) where's the amazing jumpsuit from?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: toi rusettipaita ? se on vero modasta ja kustans 39e. Hui en ees tienny et se makso noi paljo, mut äippä oli iha innoissaa ostamassa ku se haluu mulle prinsessa tyyliä :D

  leena: Hi ;) it is from H&M =)

  VastaaPoista
 4. aaaah päivitystä! oottelen nykyään teijän postauksia kun kuuta nousevaa, teidän blogi onkin noussu ehdottomaks lempiblogis mun listalla! :-)) Ootte nii rennon olosia, tosi kauniita ja sit teidän tyylitkään ei oo semmosta perus massaa u know :D i like!

  VastaaPoista
 5. niin ja piti sanoo vielä, että ihan sika kivoja ostoksia! =)

  VastaaPoista
 6. Riikka: voi kiitos oot ihan liian ihana ! kiitos ihan satatuhatta kertaisesti :)

  VastaaPoista
 7. tosi kivoja ostoksia !! :)
  http://youngwildfree-jasmin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. käykää vilkasemassa mun blogia ;-)

  VastaaPoista