14 huhtikuuta 2011

Walking like a one man army

_MG_7731
_MG_8751_MG_8820_MG_8769_MG_87151 031_MG_8845

Hola ! Anteeks ihan hirveästi kamalasti ku musta ei oo taas kuulunu mitää tänne ! On ollu vähä kiireistä, nää viimeviikot on pitäny sisällään mm. risteilyä, koeviikkoa, mahtavaa hellun kuoroa, junnuvimmaa, äänen ja vimman semifinaalia, pippaloita ja konsertteja. Mul alko musa vihdoin viimein koulussa heti 2 kurssilla + kuorolla täs jaksossa :D Hah on se nii hauskaa ku oon ainoo joka jaksaa innostuu jostai kitaransoitosta sun muista ääniharjotuksista siellä. Musa on kuitenki aina ollu aika iso osa mun elämää ja on ollu tosi hassuu ku sitä ei koko lukioaikana oo ollu yhtään. No, nyt sitte koko vuoden edestä.
Nyt viimestää meitsiki alkaa innostuu tosta keväästä. Eilen koin suuren valaistumisen ku näin kevään ekat kukat ja ihan oikeeta elävää vihreetä ruohoa ! Voitte varmaa kuvitella kuka tääl nyt kulkee hymy korvissa ja kesämusat täysillä =)  Seuraavaks vuorossa ois Tansanian ihmiskuolleisuus lukujen metsästystä ettei ilkeä mantsan ope suutu. Hyvää torstaita ihmiset !

-JENNI

peeäs. HELP. Mun hiukset tarvii pikasesti kampaamo hoitoa elikkä uutta väriä, leikkausta sun muuta.. Katoin täs vähän GGn kakkos tuottista ja sain super inspistä Taylor Momsenilta.. Oisko tälläset kutrit mitää ?
MOIVAANTERVE

8 kommenttia:

 1. Noi Momsenin hiukset on ihanat ja varmana sopis sulle ! Ja taas kerran ihania kuvia ! (:

  VastaaPoista
 2. oii miten kivoja kuvia taas! :--)

  VastaaPoista
 3. teil on kyl ihana simppeli tää blogi! nää tän postauksen kuvatki oli nii kivoja! ootte ny ainaki yhen lukijan rikkaampia ;)

  VastaaPoista
 4. Eve: jooo toivotaa et sopis :D kiitos =)

  Saara: kiitos ihana :)

  Ninna: voi kiitos ihan tosi tosi paljon ! (=

  VastaaPoista
 5. just ihanat noi taylorin hiukset! :-) ja hei mist toi kiva takki on ostettu?

  -emmi

  VastaaPoista
 6. Emmi: jep mustaki ! se on gina tricotista pari vuot sitte ostettu =)

  VastaaPoista
 7. Ei vitsi teil on kiva blogi! Ahh gg on nii paras :D niin ja noi hiukset on ihan täydelliset eli go for it!;)

  VastaaPoista
 8. Taru: kiitos ihan tosi paljon ! NIIIN ON ! vois tulla jo se kolmos tuottis telkkaristaki... Jep katotaa millaset hiukset tulee:D

  VastaaPoista