28 syyskuuta 2011

Good bye the Endhahhah ihana toi kuva :D  Joo mutta nyt on vuorossa tää "kaikki hyvä loppuu aikanaan"-momentti. Tää meijän blogi nimittäin on tullut tiensä päähän. Ei vaa oo enää tasapuolisesti aikaa tän pitämiseen ja näin .. Itte en ainaskaan bloggailua kokonaan varmaan lopeta vaan mahdollisesti tekaisen uuen blogin, kattoo nyt.. Mut jep, kiitos kaikille jotka on jaksanu tätä lukea, kaikkee hyvää teille :) Kyl meil on ollu ihania lukijoita =)
-jenni


Jes on ollu ihan älyttömän ihanaa pitää tätä blogia ja kiitos teille kun olette jaksaneet meijän elämästä kiinnostua! Lopetuksen syynä on ehkä enimmäkseen just ajanpuute ja ettei ehi panostaa tähän tarpeeks, vaikka oiskin tosi kiva! Älkää kuitenkaa poistako tätä vielä lukija-listalta koska jenni pistänee tänne linkkiä sen uudesta blogista joka on megahieno ni haluutte varmasti seurata sitä kummiskin! :)En tiiä jos vielä itekkin innostun tästä bloggailusta paremmalla ajalla, never know!  Mutta vielä itseä ja Jenniä toistaakseni- kiitos ihan tuhannesti teijän takia tää on ollu nii kivaa! -karin

5 kommenttia:

  1. voi eii tää on ollu nii kiva blogi:-(

    VastaaPoista
  2. :-( tää on ollu ehottomasti mun lempiblogi ja jään innolla oottelemaan ilmotusta jennin uudesta blogista :-) ! Olette ihania !

    VastaaPoista
  3. voi harmi:( mutta ehkä parempi näin jos ei ollu aikaa ja tollasta! uutta osoitetta odotellen:)

    VastaaPoista