18 syyskuuta 2011

otsikko vois olla kiva

IMG_5094_MG_5065IMG_4984

Jaksoin järjestää itteni tänää yheksäks kirpparille, mut raha ois ollu ihan mukava asia olla mukana. Noh niillä kolikonrippeillä,mitä laukun pohjalta kaavin, sain ostettua muutaman jutskan. Jos oikein tihrustaa ni tosta ekasta kuvasta voi bongaa ton ihanan koru-ketju-tsydeemin minkä ostin kahella eurolla. Oon ettiny tosi pitkää tollasii jos ois paljon tavaraa, mut kaupoissa ne tietty maksaa n 15 euroo enkä oikeestaan jaksa investoida mihinkää nii kalliiseen. Mul oli kerranki kamera mukana ja sain ikuistettua vähän Helsingin sunnuntai-aamua. Niitä kuvia ehkä putkahtelee tänne sillontällön ku ne fiilikseen sopii.
Nyt oon vaa tsillaillu epämääräsesti ja käyny kuvailemassa ulkona. Kuvattiin pikkuveljen kans ihan harjotuksen vuoks sellanen tosi tekotaiteellinen video jota ollaan nyt vähä muokkailtu. Saa nähä kehtaanko laittaa sen tänne.. Ensi ilta tulee joko tänään tai ei ikinä.
Mut ei mulla muuta, hyvää sunnuntaita :)

-JENNIKuulin tän biisin tänää jossai. Mulle tulee täst aina mieleen jotain, mut en yhtään koskaan muista et mitä se vois olla. Tosi hämäävää. Ei muuta.

5 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! toi biisi on ihana:)

  VastaaPoista
 2. mä tykkäilen hirmusesti sun takista! :)

  VastaaPoista
 3. maria: kiitos, jep nii on :)
  Johanna; =))
  Milla: voi kiiiiitos =)

  VastaaPoista
 4. ihanaihanaihana asu! noi sukkikset on päheet :)

  VastaaPoista