25 marraskuuta 2010

YEEEEEEEEEEEEEAH

12 012-tile

Eipä tässä oo viimepäivinä ihmeitä tapahtunu. Lähinnä koulu ja kokeisiinlukeminen. Postailu innostuski on ollu iha karkuteillä, kamera hävis pariks päiväks ja ulkona on aina nii pimeetä. Nii joo mun mielest talven piti olla ihana. köh köh.
Tiistaina oli muuten se sum41 keikka, ja pakko sanoo et oli iha mielettömän siisti keikka ! Haha, keikkapaikalle pääsy oli kyllä iha ylivoimasia vaikeeta. Matka kaapelitehtaalle suju iha mukavasti. Sitte meijä iloks huomattii että sen paikan elämä muodostui lähinnä iltalenkillä olevista mummoista. Ei keikka ilmotuksia, eikä ketää ihmistä yhtää missää. Siinä hirveessä tuulessa puolen tunnin päästä alko jo vähä naurattaa. Mite voi olla mahollista ettei löydetä yhtä keikkaa pikku kaapelitehtaalta. Pitkän kiertelyn jälkee siihe sitte ilmaantu keltanen pakettiauto joka ilmotti että keikka oli siirretty nosturiin. No, ei siinä sitte mitää, äkkiä kyytii ja nosturii. Sielä oliki sitte pitkä jono ja varpaat ja sormet ja kaikki muutki jääty, mut voin sanoo että oli sen arvosta. (tai no, eka meitä ei päästetty sisää vaa mukava ovimies passitti s markettii nostamaa rahaa narikkaan ) Fiilikset pikku nosturissa oli kaikilla niin korkeella ja kaikki osas sanat ulkoo ja meno oli iha sekopäistä. AHHHHh pitkästä aikaa pääs riehuu oikee kunnolla hyvälle keikalle =)) Yks parhaista keikoista missä oon ikinä ollu =)


-jenni

ps. pakko oli viel pistää video :D huomatkaa ahdas fiilis

ahaha näyttää jotenki säälittävältä ku hirveesti pikku käsiä huitoo minne sattuu =D

11 kommenttia:

 1. ootinki jo et millon sult tulee postaus mis sanot tost keikast :)

  VastaaPoista
 2. the runaways<3
  dakota<3
  cherry bomb<3

  VastaaPoista
 3. Sara : haha voisin jauhaa tost keikast loputtomiin, mut päätin säästää teijät siltä :DD

  Anonyymi : paras bändi ;)

  VastaaPoista
 4. iha hyviha noi suomalaiset laulaa :-D

  VastaaPoista
 5. anonyymi : yllätyin itekki :D::D

  VastaaPoista
 6. sairaa pähee makee siisti ymsmsmsm kollaasi! i likeee :)

  http://ladieslife-he.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. teil on ihana blogi:-) kiva löytää tämmösii mis on kivoja kuvia ja hyvää luettavaa muutenki :)
  t. uus lukija

  VastaaPoista
 8. tää blogi on tosi jeees=), ja onkoha mahollist et oon nähny sut joskus 77a dösässä? :-D aika random kysymys mut kuitenki!

  VastaaPoista
 9. voi kiitos ja hah voi olla ::D !

  VastaaPoista