14 marraskuuta 2010

jos heräisit sattumalta7 1077 0627 1167 071
Että osaa väsyttää. Käytiin Roosan kans torstaina finnkinon superpäivillä katsastamassa paranormal activity 2 ja voin sanoo että sen jälkeen nukkuminen on osoittautunu tosi hankalaks ! Koko aja pelottaa että demonit hyökkää ovesta sisään. Hyvä leffa oli kuitenki, ainaki se osa mitä käsien takaa kurkistelin.
Viikonloppu on sujunu mukavasti, eilen hilluin päivän kaupungilla Miran kanssa sabotoimassa tonnikalaosastoja. Illalla sitte ängettii Pihlan kans Karille kattomaa kauhuleffoja. Hyi oli ihan hirveetä hipsutella sieltä yöllä kotiinpäi. Jokatoinen lehti ja puu yritti ihan satavarmasti murhata meijät.
Tänään liian aikasin herätettiin syömään isipäivä kakkua ja lähettiin äidin kans kävelylle kukkakauppaan.
Että eipä tässä mitään ihmeellistä, kohta syömään ja fysiikan pariin. jipii.

-jenzu

2 kommenttia:

  1. heijjj kysyn tällast aika outoa kysymystä jonka luulisi kaikille bloggaajille (näköjään) olevan itsestään selvä, mutta minulla on sellainen ongelma että en saa blogiteksteihin laitettua otsikkoa! tai siis saan sen sillee et kirjotan sen siihen samaan kenttään tekstin kanssa, mutta sitten se ei näy esimerkiksi lukijoiden hallintapaneeleissa. siellä ei näy ollenkaan otsikkoa, vaan se kirjoittamani otsikko näkyy yhteen pötköön tekstin kanssa. toivottavasti tajuut mitä tarkotan?=D oon vissiin aika tyhmä ku en tajuu miten sen voi saada siihen. tekstinsuunnittelutyökalussa voi kyllä valita fontin millä otsikko kirjoitetaan mut siinä ei näy mitään muuta sitte et miten se otsikko siihen laitetaan. toivottavasti voit vastata ja täst on kauheesti apuu jos kerrot ! kitios etukäteen.

    VastaaPoista
  2. What :o siis joo ku kirjotat uuen blogitekstin, ni sen kirjotus jutun yläpuolella pitäis olla sellanen boksi johon kirjotetaan otsikko . siinä niiku iha lukee että otsikko: Sul taitaa olla joku vika siinä tai jotain, koska kyl sen pitäis tosi helposti näkyä ! toivottavasti saat sen toimimaa, must ei varmaa ollu hirveesti apua =(

    VastaaPoista